07/10-16 | kasper

Dankost e-handel

Dankost Pro kan leveres med et hav af moduler, men vidste du at et af dem er en plug and play B2B webshop?

Webshoppen kan benyttes til mange formål, men hovedessensen er at den håndterer bestillinger og at administrationsdelen ligger direkte i Dankost Pro. Der er således ikke et nyt system du som administrator skal lære at benytte.

Typisk ser vi to formål med shoppen:

  1. Én central produktion / køkkenenhed som leverer til flere salgssteder. Dette anvender bl.a. LêLê og Homemate vores løsning til. Derudover har vi faktisk set tilfælde hvor shoppen også anvendes til at bestille kuglepenne etc. Dette for at samle al indkøb i et system. Mulighederne er mange og flere end du tror!
  2. Shop til dine B2B-kunder. Såfremt dine varer er behørigt oprettet i Dankost Pro kan du hurtigt og let komme online med vores e-handelsløsning. Herunder undgår du at håndterer ordrer via email eller andet samtidig med, at administration sker direkte i Dankost Pro.

Ønsker du at høre mere så kontakt os endelig. Du kan være i luften på 14 dage – og selvsagt med dit eget unikke design. Det hele til fast pris!