Brancher

Dankost tilbyder softwareprogrammer, webløsninger samt konsulentbistand til hele fødevarebranchen. Se eksemplar i listen til højre.

Fødevarer, ernæring, deklarering, kalkulation og catering er betegnelser, der dækker over komplekse problemstillinger. De krav der stilles til producenter af fødevarer, offentlige og private køkkener, samt andre professionelle der har med fødevarer at gøre, er i dag større end nogensinde. Det er en meget kompleks verden, der gerne skal gøres så simpel som muligt.

Dankost har løsningen på disse problemstillinger. Dankost Pro er software løsningen til den professionelle bruger. Programmet er modulopbygget og findes som standardsystem eller individuelt sammensat. Dertil tilbyder Dankost’s konsulenter hjælp til installering, opbygning af databaser, undervisning i brugen af programmet, konsulentbistand til daglig drift m.m.

Historisk har vi hjulpet virksomheder indenfor catering, storkøkken, fødevareproducenter, B2C kæder, grossister, facility services, offentlige køkkener / køkkenadministration m.fl.

Klik på din branche og læs mere om det vi specifikt kan tilbyde dig

Fødevareproducent

Produktionskøkken, kantine og catering

Diætist – Kostvejleder – Forsker

Undervisning