Produktionskøkken, kantine og catering

Dankost tilbyder til små og store produktionskøkkener, kantiner samt catering programmet Dankost Pro, samt diverse konsulent ydelser bl.a. til sparring, opbygning af database, udarbejdelse af deklarationer m.m. Vi leverer til både kommuner, regioner, private plejehjem m.v.

Dankost Pro gør det bl.a. muligt for dig som producent af menuer at:

  • Prissætte og – beregne et måltid eller menu
  • Oprette og udskrive opskrifter med metodik
  • Næringsberegne på opskrifter og måltider
  • Foretage komplet produktionsstyring baseret på bestillinger via f.eks. tablet
  • Registrere bestilling og levering til kunder

Dankost Pro er modulopbygget og findes som standardsystem eller individuelt sammesat på baggrund af køkkenets eksakte behov.Læs mere om Dankost Pro Generelt her

Til produktionskøkkener, kantiner og catering anbefaler vi som minimum Dankost Pro standardsystem sammensat af modulerne Basis, Ernæring og Kalkulation.

I Basismodulet oprettes kunde- og leverandørkartotek, samt alle råvare oplysninger herunder pris, næringsindhold og deklaration. Dankost Pro leveres med råvare oplysningerne fra den nyeste Fødevaredatabank fra DTU Fødevareinstituttet.

I Ernæringsmodulet foretages næringsberegninger på f.eks. måltid, dagskost, specialkost såsom diæter m.m.

I Kalkulationsmodulet oprettes opskrifter ud fra råvareoplysningerne i Basismodulet. Det er muligt at taste metodik, at aflæse næringsindhold, se råvareomkostninger, at fastsætte salgspris, at aflæse dækningsbidrag m.m.

Dankost Pro kan med fordel udvides med f.eks. Bestillingsmodul, hvor bestilling og salg kan registreres, Menuplansmodul, hvor menuplaner kan oprettes for længere perioder.

Til store produktionskøkkener kan Dankost Pro med fordel også udvides med f.eks. Produktionsmodul, der gør det muligt at lave produktionsstyring, Afdelingsrekvisitionsmodul, der gør det muligt for kunder, såsom afdelinger, at bestille direkte i bestillingssystemet, eller Webbestillingssystem, hvor det er muligt at få bestillinger fra kunder trukket ind i Dankost Pro til videre behandling.

Ønsker du tillige at høre omkring “kostenheder” kan vi tillige hjælpe dig i mål med dette.

Læs mere om Øvrige moduler her

Referencer

Region Syddanmark – løsning på tværs af samtlige hospitaler

Region Sjælland

Dr. Anne-Marie Centret

Københavns Madservice a la Carte

Nets – kantinen

Se flere Referencer her

Serviceydelser til produktionskøkkener og kantiner

Databaseopbygning: Dankost’s konsulenter har stor erfaring i opbygning af databaser til alle typer af køkkener. Vi tilbyder hjælp til at få lagt alle råvarer ind med næringsværdier, prisopdatere data, opsætte opskrifter og opsætte rapporter m.m.

Udskriftsskabeloner: Dankost tilbyder at speciel designe udskriftsskabeloner efter jeres behov, og med jeres eget logo. Rapporterne vil I efterfølgende selv kunne arbejde videre med.

Serviceabonnement: Ved køb af Dankost Pro er det muligt at tegne serviceabonnement som giver adgang til gratis hotlineservice alle hverdage kl. 8.00-15.00, nyhedsbreve og opdateringsmuligheder. Derudover kan serviceabonnenter købe ekstra moduler, konsulentbistand, udarbejdelse af deklarationer osv. med rabat.

Undervisning: Dankost tilbyder undervisning i brugen af Dankost Pro både individuelt og for hold. Undervisning kan forløbe over 1 eller flere dage og kan foregå hos jer eller her hos os. Kursusprogram tilrettelægges individuelt for virksomheden alt efter behov og fokuspunkter. Vi underviser både fødevareindustrien og storkøkken.

Konsulentbistand: Dankost’s konsulenter tilbyder hjælp til den daglige brug af Dankost Pro, f.eks. i perioder hvor i ikke selv har ressourcerne til det.

Er du interesseret i at høre mere om vores service ydelser eller få et tilbud er du velkommen til at kontakte os.