Om Dankost

Dankost er en selvstændig it virksomhed, der udvikler softwareprogrammer samt webløsninger til professionelle brugere indenfor levnedsmiddelbranchen. Dankost tilbyder derudover konsulentbistand f.eks. undervisning i brugen af programmer, opbygning af databaser, deklarering osv. Vi har som mål at være det bedste it-hus indenfor råvarer, køkken og produktion.

Dankost har eksisteret siden 1992 og ejes i dag af Kraftvaerk Group A/S.

Dankost har 22 års erfaring indenfor udvikling af software til styring og dokumentation i produktionen af og med levnedsmidler. Det nyeste program er Dankost Pro. Udviklingen af Dankost Pro, specialtilpasninger, e-handelsløsninger og portal udarbejdes i samarbejde med IT-konsulenthuset Kraftvaerk som Dankost deler kontor med. Dankost har et sammentømret team af konsulenter og udviklere tilknyttet. Til sammen har de over 10.000 timers erfaring med integrationer og udvikling på Dankost Pro.

Vores senest version Dankost Pro hjælper bl.a. virksomheder med at få overblik over kostpriser, produktionsstyring, bestilling, deklarationer, økologi procenter m.m.m.

Vores kundegruppe spænder bredt fra fødevareproducenter, catering, grossister og til den offentlige sektor og f.eks. plejehjem og hospitaler. Sidstnævnte ofte via Regionerne.

Løgbundt holdt