Udvalgte referencer

Næringsberegning/kostvejledning

Arla / Karolines Køkken
Direktoratet for Kriminalforsorgen, København
FysioDanmark, Roskilde
Københavns Madhus
Privathospitalet Hamlet, København
Steno Diabetes Center, Gentofte
Sønderborg Kommune
ViktVäktarna AB, Helsingborg, Sverige

Kantiner & cafeer m.v.

Baresso, København
Codan Forsikring A/S, København
Danisco A/S, København
Homemate, København
Nykredit, København
Lindøværftet – Arbejdernes Marketenderi
DGI – byen, København V

Foreninger

Hjerteforeningen
Kræftens Bekæmpelse
Diabetesforeningen

Forskning og analyse

August Krogh Institutter, København
Institut for Human Ernæring, København
Panum Instituttet, København
Syddansk Universitet
Sýni Research Service, Island

Storkøkkener

Københavns Madservice a la Carte
De Gamles By, København
Diakonissens Køkken, Frederiksberg
Dr. Anne-Marie Centret, Frederiksberg
Holmegårdsparken, Charlottenlund
Plejehjemmet Ørbygaard, Rødovre
Specialcenter Lundebo, Dianalund

Sygehuse og regioner

Region Syddanmark – case 1
Region Syddanmark – case 2
Viborg Sygehus
Hospitalsenheden Vest, Holstebro
Hospitalsenheden Vest, Herning
Dronning Ingrids Sygehus, Nuuk, Grønland
Horsens Sygehus

Fødevareproducenter / levnedsmiddelproducenter

Espersen
Aabybro Mejeri
Bæchs Conditori, Hobro
Coop, Albertslund
Daloon, Nyborg
EASIS, Åbyhøj
EJSA, Reykjavík
FoodSource A/S, København
Gastronomileverantören, Ängelholm
Jensen Brød, Aalborg
Kohberg Brød, Bolderslev
Møn Dragée, Stege
Nordic Gluten Free Bakery, Klovborg
Norway Seafoods, Grenå
Nykers Bageri, Rønne
Odense Marcipan
Select Service Partner
Danish Crown, Randers
Valsemøllen, Esbjerg
SwitsBake Int. AB, Malmköping, Sverige
Dairy Fruit A/S, Odense

Skoler

EUC Syd, Åbenrå
Suhrs Seminarium, København
Ankerhus Seminarium, Sorø