Udvalgte referencer

Næringsberegning/kostvejledning

Direktoratet for Kriminalforsorgen, København
Privathospitalet Hamlet, København
Steno Diabetes Center, Gentofte
Københavns Madhus
ViktVäktarna AB, Helsingborg, Sverige

Kantiner

Codan Forsikring A/S, København
Danisco A/S, København
Nykredit, København
Lindøværftet – Arbejdernes Marketenderi
DGI – byen, København V

Foreninger

Hjerteforeningen
Kræftens Bekæmpelse
Diabetesforeningen

Forskning

August Krogh Institutter, København
Syddansk Universitet
Institut for Human Ernæring, København
Panum Instituttet, København

Storkøkkener

Københavns Madservice a la Carte, Brønshøj
De Gamles By, København
Diakonissens Køkken, Frederiksberg
Plejehjemmet Ørbygaard, Rødovre

Sygehuse

Region Syddanmark
Viborg Sygehus
Hospitalsenheden Vest, Herning
Hospitalsenheden Vest, Holstebro
Dronning Ingrids Sygehus, Nuuk, Grønland
Horsens Sygehus

Fødevareproducenter / levnedsmiddelproducenter

Espersen
Aabybro Mejeri
Bæchs Conditori, Hobro
Coop, Albertslund
FoodSource A/S, København
Kohberg Brød, Bolderslev
Odense Marcipan
Select Service Partner
Danish Crown, Randers
Valsemøllen, Esbjerg
SwitsBake Int. AB, Malmköping, Sverige
Dairy Fruit A/S, Odense

Skoler

EUC Syd, Åbenrå
Suhrs Seminarium, København
Ankerhus Seminarium, Sorø