Om Kraftvaerk FoodTech

Historien om Dankost går helt tilbage til midt 80'erne og Levnedsmiddelstyrelsen. Det var her de første spadestik til 'Dankost' blev taget. I 90'erne drev virksomheden endvidere handel med og forarbejdning af fødevarer men som en del af et generationsskifte i 2008 blev it-delen placeret i et separat selskab - DANKOST APS - som vi kender det i dag.

Vores hjertebarn DANKOST PRO er vores software, som er 4. generation af programmet. Tidslinjen ser ud som følger:

  • DK2 (præsenteret i 1988)
  • DANKOST 2000 (præsenteret i 1996)
  • DANKOST 3000 (præsenteret i 2001)
  • DANKOST PRO* (præsenteret i 2011)

*Seneste opdatering / release i december 2019

 

Selskabet i dag

Dankost er idag ejet af Kraftvaerk FoodTech, som er en del af it-konsulentvirksomheden Kraftvaerk Group. Kraftvaerk har drevet it-konsulentvirksomhed siden 2004 og beskæftiger i alt over 150 ansatte, fordelt i København, Aarhus, Helsinki, Stockholm og Skt. Petersborg. Kraftvaerk har yderligere stået for al udvikling, integrationer etc. af DANKOST PRO og kundespecifikke løsninger. 

I teamet bag Kraftvaerk FoodTech har vi bred erfaring, bl.a. med måltidsproduktion i både storskala på hospitaler, plejehjem, skolemad og festivaller, samt mindre produktioner i daginstitutioner og kantiner. Med en hands-on erfaring med Dankost i køkkenet, har vi på egen hånd opnået den viden vi har i dag om programmet og hvordan det kan kan bruges optimalt.

Vi er derfor overbeviste om, at vi ved hvilke udfordringer der kan findes i produktionen - hvordan vi bedst mulig kan løse dem!