Dankost Pro til Storkøkkener & Kommuner

I et professionelt køkken serveres der mange måltider om dagen og serviceres mange forskellige kunder. For at opnå succes i dette, kræves grundig planlægning til håndtering af alle ressourcer lige fra indkøb af råvarer, menuplanlægning, personel og produktion. Derfor er det essentielt, med et redskab der kan håndtere ressourcerne, giver kontrol over hele produktionen samt et overskueligt overblik alle led.

Med en digitalisering af opskrifter og menuplanlægning, generes der data der kan bruges optimering af arbejdsgange og mindske madspild i produktionen. Når madspildet reduceres, kan ressourcer bruges klogere - fx på udvikling af nye opskrifter, indkøb af udstyr eller tilbyde medarbejderne kurser.

Mange funktioner i et system

Denne Dankost Pro pakkeløsning til storkøkkener og kommuner, indeholder alle funktioner, der er essentielle for måltidsproduktioner som fx plejehjemskøkkener, skolemad, kantiner og catering. Løsningen håndterer alle led fra oprettelsen af en råvare, til maden modtages hos slutbrugeren. Det er bl.a. funktioner som:

  • Næringsberegninger på forskellige kosttyper og diæter, dannelsen af deklarationer fx til færdigpakkede varer med næringsindhold, allergener, stregkode, holdbarhedsdato, tilberedning m.m.
  • Central håndtering af data, hvilket øger kvalitetssikring af deklarationer og opskrifter
  • Indregning af flere typer svind (rense, stege- og kogesvind) til sikring af korrekt produktion og vareindkøb
  • Udregning af økologiprocenter fra hele menuer ned til enkelte råvarer
  • Udregning af kost- og salgspriser på de enkelte komponenter i en menu
  • Menuplanlægning fx til faste menuer og menuintervaller (rul)
  • Produktionsplanlægning over flere dage, med mulighed for visning af eksakte portioner ud fra antal bestillinger og tidsestimering af produktionen til fx kølemadsproduktion
  • Bestilling via kundespecifikke ordreskabeloner med forskellige valg som deadlines, mulighed for automatiske ordrer, udskrifter med følgesedler, pakkelister, faktura, labels m.m.
  • Download selv statistik på al data til benchmarking og afrapportering.

Udvalgte referencer:

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om, hvordan Dankost Pro kan implementeres i netop din produktion, så kontakt os gerne allerede i dag for en uforpligtende fremvisning på info@kraftvaerk-foodtech.com eller ring på +45 4070 2490.