DANKOST PRO til storkøkken

Vores software er skræddersyet til produktionsstyring i storkøkkener, og giver de bedste betingelser for en digital hverdag. Løsningen tilpasses jeres behov, og vores løsning kører i dag fra større eller mindre plejehjem i kommunerne til hospitaler i regionerne, hvor mere end en håndfuld hospitaler kører på samme løsning med fælles data.

Vi udarbejder altid fyldestgørende løsningsbeskrivelse til køkkenerne og tager udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Foruden selve basisprogrammet DANKOST PRO tilbyder vi vores webbaserede moduler til at lette brugernes hverdag. Fordelen ved modulerne er, at de blot kræver adgang til internettet/intranettet for at kunne benyttes.

Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde netop jeres køkken, så klik ind på vores kampagnesite fåstyrpåditkøkken.dk og bliv inspireret. Herunder også vores madservicemodul der sikrer korrekte afregninger.

Er du på jagt efter information omkring vores it-kompetencer indenfor ernæring, diætist m.m. er dette fortsat relevant. Besøg ovenstående site for mere information eller kontakt os direkte.

Husk at vi også kan bistå kantiner med særlige kostkrav og dokumentation og beregninger heraf. Dette kan fx elite idræt, forsvaret eller særlige patientgrupper.

Implementering, support og træning

Implementering: Ved levering af vores software tilbyder vi typisk 3 typer af starthjælp.

  1. Grundtræning i brugen af programmet
  2. Grundtræning samt delvis opsætning af data (fx råvarer med næringsstoffer)
  3. Komplet køreklart system med data til fx 2 måneders drift inkl. grundtræning

Serviceabonnement: Vores Serviceabonnement er inddelt i flere niveauer, således der kun betales for den service der er behov for. Supporten er åben på hverdage mellem kl. 8 til 15, hvor vi har en medarbejder klar ved telefonen. Serviceabonnementet giver altid adgang til de opdateringer, der frigives til programmet 1-2 gange årligt.

Træning: I forbindelse med implementering af vores software gennemfører vi altid en grundig træning af personalet. Omfanget afhænger naturligvis af størrelsen på løsningen, men ligger typisk på 4-6 dage for et komplet system.

Optimering: Vi tilbyder løbende optimering af driften i storkøkkenet. Det kan være omlægning til økologi, hjælp til fx komponentopdelt bestilling / optimering af produktion m.v. Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe jer med at få mere tid i hverdagen.

Rapporter: Vores program leveres altid med standardrapporter men tillige med fuldt designprogram som giver mulighed for at designe egne rapporter, udskrifter, labels m.v. Derudover tilbyder vi at udarbejde rapporter der dækker jeres behov. Vi tilbyder desuden avancerede rapporter bl.a. med beregnede felter, hvilket giver et næsten ubegrænset antal muligheder i at genere udtræk.