Året der gik

2019 var året, hvor vi for alvor tog hul på navneskiftet fra Dankost til Kraftvaerk FoodTech. Med navnet hører også, at vi nu er en del af Kraftvaerk Group, der har mere end 150 dygtige udviklere i ryggen, og dermed har vi højt specialiserede udviklere ved hånden, når der skal tænkes i nye digitale løsninger til fødevareområdet. I oktober måned blev teamet desuden udvidet med en ny medarbejder, Tanya Larsen, i stillingen som Kunde- & Udviklingskonsulent.

I 2019 lancerede vi et API, der giver mulighed for at udveksle data og kommunikere med andre systemer. API’ et indeholder bl.a. mulighed for at opdatere råvarer fra eksterne økonomi systemer, fx Navision og hente oplysninger fra Dankost Pro til visning af en deklaration på webside m.m.

Årets release bød bl.a. på to nye features, nemlig CO2- og økologiberegneren. Økologiberegneren gør det muligt at beregne økologiprocenten på et teoretisk plan, der kan ligge til grund for, om der kan ansøges om et af Fødevarestyrelsens økologimærker. CO2 beregneren synliggør de fødevarer eller områder i produktionen, hvor der er størst CO2 bidrag. I samme omgang har vi desuden allieret os med en spændende partner på området, der kan bistå med konkrete tiltag til køkkenet og produktionen i forhold til, hvor der kan sættes ind for at få CO2 aftrykket ned.

2019 har også budt på en del nye, spændende kunder for Kraftvaerk FoodTech. Vi har blandt andet budt velkommen til bon coca, Handicapcenter Fyn, Fru Hansens Kælder, DGI Byen og Hotel Alsik. Derudover har vi budt velkommen til endnu to islandske kunder, nemlig Gæðabakstur, der bl.a. producerer brød og kager, samt Sölufélag Garðyrkjumanna, der producerer grøntsager.

Det nye år byder på mange spændende projekter i Kraftvaerk FoodTech. Vi får nye kollegaer, som bl.a. skal arbejde på Azure- og Cloud-løsninger til Dankost Pro samt nyt interface til bestillingsmodulet Dankost HOS, Patientbestilling, og forretningsudvikling i Norden, vi afholder ERFA gruppemøder, tilbyder nyt 1-, 2- og 3-stjernet Serviceabonnement og så retter vi blikket mere mod vores nordiske naboer.

Alt i alt har vi i Kraftvaerk FoodTech haft et begivenhedsrigt år 2019, og vi ser frem mod 2020 og nyt årti med masser af spændende opgaver, releases, events og meget mere i vente.

Vi ønsker alle en rigtigt GLÆDELIG JUL og et GODT NYTÅR!

Birgith, Jonna, Rostislav, Jannie og Tanya