Det nye år byder på mange spændende projekter i Kraftvaerk FoodTech. Vi får nye kollegaer, som bl.a. skal arbejde på Azure- og Cloud-løsninger til Dankost Pro samt nyt interface til bestillingsmodulet Dankost HOS, Patientbestilling, og forretningsudvikling i Norden, vi afholder ERFA gruppemøder, tilbyder nyt 1-, 2- og 3-stjernet Serviceabonnement og så retter vi blikket mere mod vores nordiske naboer.

Vi starter året ud med at udvide teamet med endnu en ny medarbejder, i Business Development positionen. Vores nye kollega skal styrke udviklingen i hele Skandinavien og resten af Norden. Udviklingsteamet udvides ligeledes i starten af 2020 med tre medarbejdere, dedikerede til videreudvikling af Dankost Pro. Alle tre kommer fra Kraftvaerk Group og har tidligere arbejdet med bl.a. Dankost Pro. De kommer med højt specialiseret viden indenfor programmet og styrker den teknologiske front, hvilket bl.a. giver plads til flere specialudviklinger.

Allerede nu er der planlagt to releases på Dankost Pro i 2020. Så vil du have fat i de nye releases, så husk at tilkendegiv dette, når de frigives. Vi kan også allerede nu løfte sløret for, at udviklingen af flere web-baserede moduler til Dankost, bl.a. Azure og Cloud løsninger er godt på vej, og ventes lanceret primo 2020. Derudover e en release på vej med nyt interface til bestillingsmodulet Dankost HOS, Patientbestilling. Ring ind for at høre mere om de nye releases på +45 4070 2490 .

I det kommende år vil vi også afholde flere ERFA-gruppemøder og webinars rettet mod de fagområder, der ligger vores kunder nærmest. Allerede nu er der sendt invitation ud til fødevareproducenter i grupperne ”Sødt, Surt, Salat, Dressing, Fedtstof & Convenience” d.25. februar og ”Brød, Kiks, Kager & Knas” d.3. marts. Har du ikke fået din invitation, så kontakt os og hør mere.

Fra 2020 omstrukturerer vi vores Serviceabonnement, så vi kan tilbyde det niveau af support, netop din virksomhed har brug for. Vi vil gerne imødekomme flere kundeønsker om bl.a. erfagrupper, sparringsdage og webinars. Derfor introducerer vi et Serviceabonnement med flere forskellige niveauer, hvor ydelserne er inkluderet og tilpasset jeres servicebe-hov. Har I ikke allerede taget stilling til, hvilket Serviceabonnement, I ønsker eller har I behov for mere information, så er I velkomne til at kontakte os på eller telefon +45 4070 2490.

De senere år har vi udvidet mod nord bl.a. på Island og i Sverige. I 2020 vil vi fortsat have øjnene rettet mod vores nordiske naboer, og allerede i første kvartal planlagt virksomhedsbesøg i Finland, som vi ser frem til at kunne løfte sløret for lidt senere på året. Vi vil løbende offentliggøre de nordiske tiltag på LinkedIn.