Dankost udvikler videre i 2019 under navnet Kraftvaerk FoodTech

 

Som en del af en udviklingsrejse i det nye år skifter Dankost navn til Kraftvaerk FoodTech (pr. 1 december 2018).

 

”Vi skifter navn fra Dankost til Kraftvaerk FoodTech af to primære årsager. Dels forankrer vi partnerskabet med Kraftvaerk Group, som Kraftvaerk FoodTech er en del af. Dels får vi med navneskiftet mulighed for i langt højere grad at kunne markedsføre Dankost som ét produkt på niveau med andre produkter. Og det er nødvendigt, når de allerede ligger i pipelinen”, siger Kraftvaerk FoodTechs direktør Rostislav Semenov og uddyber:

 

”Vores softwareprogram Dankost Pro har siden 2011 tilgodeset fødevarebranchens behov og anvendes i dag af mere end 200 fødevareproducenter i Norden. Vi ved, hvad der rør sig, og hvad der er behov for i kantinen, i storkøkkenerne, på hotellerne, på hospitalerne og i fødevareindustrien. Nu vil vi omsætte den viden til nye services og ydelser, der kommer borgere, brugere og patienter til gode. Som den største, skal man turde gå forrest og investere i at udnytte det digitale potentiale”.

 

Som en start på et ambitiøst år har Dankost ansat en ekspert i fødevareapplikationer, der skal booste udviklingen af værdiskabende produkter. Det er Jonas Thure Maltesen, Co-Founder bag Hospitalsmad appen, der er hentet ind for at sikre Kraftvaerk FoodTech en førerende position i FoodTech industrien.

 

”De bedste løsninger er ikke opfundet endnu. Der er et stort udviklingspotentiale, som jeg glæder mig til at afdække og gå ombord i for at skabe reel værdi sammen med resten af teamet af yderst erfarne og kompetente medarbejdere”, lyder det fra Jonas Thure Maltesen, der startede i Dankost 1. december 2018.

  

Trenden i fødevarebranchen er anvendelse af mere og mere avanceret teknologi herunder fødevareapplikationer og solide softwareløsninger. Der er massiv efterspørgsel efter partnerskaber med udbydere som Kraftvaerk FoodTech, der udvikler løsninger, der skaber større sikkerhed, bedre effektivitet og færre administrative omkostninger.