I sidste uge afholdte vi årets første ERFA dag med producenter fra gruppen Brød, Kiks, Kager og Knas. Dagen blev afholdt i Cookery i Odense og begyndte med et oplæg om bæredygtighed i praksis for madprofessionelle og fødevarefaglige aktører, af Nanna Høj Jakobsen og Oliver Peerless fra Bærekraft.

Dernæst fik vores helt egen inhouse Dankost-deklarations specialist Jonna ordet. Hun fortalte bl.a. om, hvordan allerede eksisterende funktioner i Dankost Pro kan bruges, til fx angivelse af fuldkornsindhold, adskillelse af produktionsbånd til håndtering af "indeholder spor af" i deklarationer, registrering af vegetariske og veganske e-numre og produkter samt håndtering af rehydrede råvarer i Dankost Pro deklarationer.

Derudover blev der delt tips og tricks ud blandt deltagerne, om hvordan Dankost Pro funktioner kunne løse håndteringen af specifikke udfordringer, andre deltagere ikke kendte til.

Mange af de specifikke løsninger, er kommet til via en målrettet sparringsdag med vores dygtige konsulenter. En sparringsdag i jeres produktion er altid målrettet behov og system og kan derfor være givet godt ud, når du står med spørgsmål om håndteringen af helt konkrete udfordringer.

Vil du vide mere?
Har I brug for en sparringsdag, der er tilpasset netop jeres produktion og behov? 

Så kontakt os allerede i dag på +45 4070 2490 eller info@kraftvaerk-foodtech.com og book et uforpligtende møde.