Professionel ressourcehåndtering

Professionel fødevareproduktion, mad- og måltidshåndtering, kræver grundig planlægning af ressourcer. For at opnå succes kræves et redskab, der kan håndtere alle ressourcer og samtidig giver kontrol over produktionen og et overskueligt overblik. Med en implementering af et digital styringsredskab som Dankost Pro, gives der øget kvalitetssikring af processer i produktionen samt nemmere håndtering af data - fra råvareindkøb til slutbruger.

Vores løsninger

Dankost Pro er opbygget af moduler, der alle har funktioner der er skræddersyet forskellige brancher. Vi har sammensat modulerne til forskellige pakkeløsninger, som kan løse langt de fleste behov i netop din produktion.

Vi har inddelt pakkeløsningerne tilpasset tre forskellige brancher, men de er naturligvis ikke begrænset kun til dem:

  • Fødevareproducenter
  • Storkøkkener og plejecentre
  • Hospitaler, regioner og kommuner

Alle vores pakkeløsninger indeholder nogle basisfunktioner, der er nøje udvalgt efter branchebehov. Derudover har vi en række specialmoduler med individuelle løsninger, der alle kan tilpasses jeres behov. Skulle vi mod forventning mangle en specifik løsning, kan dette udvikles i samarbejde med jer

  

Vil du vide mere

Vil vide mere om vores løsninger og hvordan vi kan opfylde jeres behov, så kontakt os allerede i dag og book en uforpligtende præsentation af Dankost Pro.

Skriv på info@kraftvaerk-foodtech.com eller ring på +45 4070 2490, så finder vi en løsning til jer.